Het Slimfit/ afvalconsult programma bieden wij aan omdat overgewicht bij huisdieren teveel onderschat wordt. Het programma wordt op u en uw huisdier aangepast.  Het is niet altijd makkelijk en vraagt doorzettingsvermogen, daarom is uw motivatie erg belangrijk. Het resultaat is echt alle inspanningen meer dan waard, want hiermee zult u de gezondheid en het welzijn van uw dier verbeteren.

Hoe werkt het slimfit/ afvalconsult?

U kunt een afspraak maken voor het afvalconsult. Zij maken een berekening voor het streefgewicht van uw huisdier. Door middel van

vragen over het huidige eet-, beweeg- en gedragspatroon van uw huisdier kunnen wij een persoonlijk behandelplan opstellen. Hierbij worden adviezen over voeding, beweging en het veranderen van aangeleerd gedrag gegeven.

De adviezen worden zoveel mogelijk op de persoonlijke situatie van u en uw huisdier toegepast om een succesvol eindresultaat te bevorderen. De duur van het gewichtsverliesprogramma is afhankelijk van de hoeveelheid die uw huisdier moet afvallen. Ze verliezen tijdens dit programma ongeveer 1% lichaamsgewicht per week. Het duurt gemiddeld 18 tot 22 weken voordat een streefgewicht is bereikt. Het succes van het slimfit/ afvalconsult programma hangt in grote mate af van uzelf en de andere gezinsleden. Volg onze adviezen nauwkeurig op, bespreek eventuele moeilijkheden en sla vooral geen (weeg) controle over.

Als het streefgewicht bereikt is, helpen wij u verder om uw huisdier op gewicht te behouden.

Gewicht consult