In maart houden wij weer onze jaarlijkse sterilisatie en castratie actie voor uw huisdier. Katten kunt u laten steriliseren voor €95 en castreren voor €48. Wij hopen hiermee het zwerfkattenprobleem zoveel mogelijk aan te pakken. Het aantal zwerfkatten blijft jaarlijks enorm stijgen, wat helaas ook leidt tot overvolle asiels en opvangcentra.
Op alle andere huisdieren geven wij 10% korting op deze ingreep. Uiteraard kunt u ook direct gebruik maken van onze doorlopende chipactie. Voor €28,50 wordt uw huisdier tijdens de operatie ook gechipt en door ons aangemeld.
Wel is het belangrijk dat katten de minimale leeftijd van 6 maanden hebben en dat bij de katers de testikels duidelijk zichtbaar zijn. Laat het bij twijfel door ons controleren. Ook voor reuen en teven geldt er een minimale leeftijd van 6 maanden op deze operatie. Teven mogen niet tijdens de loopsheid gesteriliseerd worden, dit mag 3 maanden daarna.
Heeft u vragen over deze actie of wilt u een afspraak maken? Kom gerust langs of neem contact op via 0321-317017. De actie geldt alleen in de maand maart, dus maak op tijd een afspraak in onze agenda, want vol = vol.

Nog een actiemaand: maart!