In maart houden wij weer onze jaarlijkse sterilisatie en castratie actie voor uw huisdier. Wij hopen hiermee elk jaar weer ons steentje bij te dragen om zoveel mogelijk zwerfdieren te voorkomen.
In de gehele maand maart ontvangt u dubbele spaarpunten voor deze ingreep (castratie of sterilisatie) van uw huisdier. Dat levert u omgerekend 10% korting op! Deze spaarpunten, wat u de korting oplevert, kunt u bij een volgende transactie verzilveren.
Heeft u nog geen spaarkaart? Geen probleem! Bij het afrekenen van de operatiekosten kunt u deze er direct bij aanschaffen en telt de actie ook gelijk mee. Kijk voor de voorwaarden bij kliniek informatie of vraag het aan een van onze assistentes.
Wel is het belangrijk dat katten de minimale leeftijd van 6 maanden hebben en dat bij de katers de testikels duidelijk zichtbaar zijn. Laat het bij twijfel door ons controleren. Ook voor reuen en teven geldt er een minimale leeftijd van 6 maanden op deze operatie. Teven mogen niet tijdens de loopsheid gesteriliseerd worden, dit mag 3 maanden daarna.
Heeft u vragen over deze actie of wilt u een afspraak maken? Kom gerust langs of neem contact op via 0321-317017. De actie geldt alleen in de maand maart, dus maak op tijd een afspraak in onze agenda, want vol = vol.

Sterilisatie en castratie actie in maart!