Onze kliniek houdt net als ieder voorjaar weer een sterilisatie/castratie-actie voor katten tegen een gereduceerd tarief. De actieprijs voor sterilisatie poes is €89 en voor castratie katers €43.
Op alle andere huisdiersoorten geven wij 10% korting op deze ingreep. Ook kunt u voor het actietarief van €27,50 uw huisdier laten chippen in combinatie met de bovenstaande acties. Deze sterilisatie/castratie-actie wordt vooral gehouden om de overbevolking en daarmee ook het zwerfkattenprobleem aan te pakken. Het aantal katten groeit jaarlijks enorm, wat helaas leidt tot overvolle asiels. Deze actie is geldig in de gehele maand maart 2017.
 
Let er wel op dat er voor het inplannen van deze operaties enkele eisen zijn:
Voor poezen en katers geldt er een minimale leeftijd van 6 maanden, bij katers moeten de testikels duidelijk te voelen zijn (of laat het voor de zekerheid door ons controleren)
Voor reuen en teven geldt ook een minimale leeftijd van 6 maanden. Teven mogen niet tijdens de loopsheid gesteriliseerd worden. Dat mag 3 maanden na de loopsheid.
 
Wilt u meer informatie hebben of een afspraak maken, kom gerust langs of neem contact op via 0321-317017. De actie geldt alleen in de maand maart, dus maak op tijd een afspraak want vol=vol.

Actiemaand maart: sterilisatie en castratie-actie!
Getagd op: