Bravecto
Bravecto is een middel tegen vlooien en teken, dat na inname 12 weken bescherming geeft.
De laatste tijd is er veel onrust onder huisdiereigenaren over het gebruik van Bravecto. De aanleiding voor die onrust is het ziek worden en een enkel geval zelfs overlijden van een aantal dieren. De eigenaren van die dieren zijn ervan overtuigd dat dat veroorzaakt is door Bravecto. Door het op Facebook te publiceren, hebben veel mensen er kennis van genomen en zijn zich zorgen gaan maken. Het argument van MSD, de fabrikant, dat het middel uitgebreid getest is op veiligheid, voor het verkocht mocht worden, wordt niet geloofd.
Als dierenartsen en dierenartsassistentes nemen we de bezorgdheid van onze klanten serieus. Wij begrijpen, als geen ander, hoe belangrijk de rol is, die een huisdier speelt in ons leven. Zelf hebben we ook allemaal een of meerdere dieren thuis. Achter de schermen zijn we bezig met inventariseren, of en zo ja welke bijwerkingen onze klanten hebben gezien bij hun huisdier, na het gebruik van Bravecto. Een enkele keer horen we dat ze na inname een dag minder eetlust hebben of zelfs gebraakt hebben, maar ernstiger dan dat werd er niet gemeld.
Op een forum van dierenartsen, waar meer dan 2500 dierenartsen zijn aangesloten, heeft tot nu toe niemand een geval van ernstige bijwerking gezien.
Wij zijn er dan ook van overtuigd dat Bravecto nog steeds een veilige en effectieve bescherming tegen vlooien en teken biedt.
MSD heeft een website geopend waar u, als consument, meer informatie over Bravecto kunt vinden: Bravectofacts.com
Als u vragen of zorgen heeft, natuurlijk ook over andere dingen kunt u altijd contact met ons opnemen,
telefonisch: 0321-317017
via mail: info@dierenkliniekdronten.nl
met vriendelijke groet,
Team Dierenkliniek Dronten

Bravecto
Getagd op: