Het Slimfit programma is niet alleen gericht o12215409_sp gewichtsverlies met behulp van dieetvoeding, maar ook op meer beweging en het aanpassen van de leefomgeving, zodat deze voldoet aan de natuurlijke behoeften van uw hond of kat. Hiervoor krijgt u tijdens het programma diverse adviezen en tips van ons. Wanneer u deze opvolgt, zal uw huisdier niet alleen gewicht verliezen, maar verbetert u bovendien de relatie met uw hond of kat. Als u deze adviezen blijft toepassen kunt u bovendien voorkomen dat uw huisdier na de gewichtsverliesperiode opnieuw te zwaar wordt. Dit vergt van u als eigenaar de nodige inspanning en tijd. Daarom is het heel belangrijk dat u gemotiveerd bent om uw hond of kat weer op een goed lichaamsgewicht te krijgen. het resultaat is echter alle inspanningen waard, want hiermee zult u de gezondheid en het welzijn van uw dier verbeteren.

Hoe werkt het Slimfit programma

Allereerst wordt door een van onze paraveterinaire dierenartsassistentes het streefgewicht vastgesteld. Door middel van vragen over het huidige eet-, beweeg- en gedragspatroon van uw huisdier kunnen wij een persoonlijk behandelplan opstellen. Hierbij worden adviezen over voeding, beweging en het veranderen van aangeleerd gedrag gegeven. De adviezen worden zoveel mogelijk op de persoonlijke situatie van u en uw huisdier toegepast om een succesvol eindresultaat te bevorderen.
De duur van het gewichtsverliesprogramma is afhankelijk van de hoeveelheid die uw huisdier moet afvallen. Ze verliezen tijdens dit programma ongeveer 1% lichaamsgewicht per week. het duurt gemiddeld 15 tot 18 weken voordat een streefgewicht is bereikt.
Het succes van het Slimfit programma hangt in grote mate af van uzelf en de andere gezinsleden. Volg onze adviezen nauwkeurig op, bespreek eventuele moeilijkheden en sla vooral geen (weeg) controle over.
 

Slimfit programma