Actiemaand in Maart: sterilisatie en castratie actie!
Omdat het aantal zwerfkatten in Nederland nog steeds een groot probleem is, organiseren wij net als ieder jaar weer een castratie en sterilisatie actie. Voor een gereduceerd tarief kunt u uw kat laten steriliseren of castreren. Deze actie geldt in de hele maand Maart! Tijdens de actiemaand gelden de volgende tarieven:
Sterilisatie poes*: €105,-
Castratie kater*: €53,50
*Wel is het belangrijk dat voor deze operaties uw kat de minimale leeftijd heeft van 6 maanden of ouder. Voor uw kat krijgt u rechtstreeks, zonder klantenkaart, dit kortingstarief aangeboden. U spaart om die reden geen punten op uw klantenkaart met deze operatie.
Ook willen wij voor andere huisdieren deze actie niet zomaar voorbij laten gaan. Voor het steriliseren of castreren van hond*, konijn of andere kleine huisdieren krijgt u dubbele spaarpunten op uw klantenkaart in deze actiemaand. Dit is geen rechtstreekse korting, maar de gespaarde punten hiervan kunt u bij een volgende aankoop verzilveren. Omgerekend heeft u dan 10% korting op de sterilisatie of castratie van uw huisdier.
*Voor honden geldt ook de minimale leeftijd van 6 maanden, waarbij het voor een teef belangrijk is dat ze een keer loops is geweest en de operatie 3 maanden daarna plaats vindt.
Is uw huisdier nog niet gechipt? Ook dat kunt u tijdens de operatie voor een gereduceerd tarief van €31,- laten doen. Wij registreren uw huisdier direct.
Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar onze praktijk: 0321-317017
Let op, maak op tijd een afspraak voor deze actie want de agenda raakt soms snel vol. Deze actie geldt alleen tijdens de hele maand Maart!

In maart: sterilisatie en castratie actie!