Het is volop herfst en wij vinden het weer tijd voor een mooie actie! In de maand november organiseren wij de castratie en sterilisatie actie voor uw huisdier. Katten kunt u voor een gereduceerd tarief laten castreren of steriliseren:

Sterilisatie poes: actieprijs €110,-*
– Castratie kater: actieprijs €55,-*

*Voor deze operatie is het wel van belang dat uw kat minimaal 6 maanden oud is.
*Bij deze actie voor de kat krijgt u echter geen punten op de klantenpas ivm de directe korting.

Chippen:
Wilt u de kat ook gechipt hebben na de operatie? Dit kan in onze actiemaand voor een actietarief van €32,- en dat is incl. registratie van de chip.

Honden en andere huisdieren:
Ook voor uw hond, konijn, cavia of fret geldt er korting op een sterilisatie of castratie in de maand november. U ontvangt dubbele spaarpunten op de klantenkaart. Dit is omgerekend 10% korting op de operatie!

* Voor uw hond geldt ook een minimale leeftijd van 6 maanden. Teven zijn bij voorkeur een keer loops geweest en kunnen 3 maanden na de loopsheid gesteriliseerd worden. Informeer voor uw konijn of andere huisdieren wanneer u het beste een castratie of sterilisatie kan inplannen.

Let op, wij willen zoveel mogelijk plek bieden in onze actiemaand maar vol is vol! Maak op tijd een afspraak want deze actie geldt alleen in de maand november. U kunt daarvoor bellen op ons telefoonnummer: 0321-317017.

November: sterilisatie en castratie actie